Voorwaarden leveringen

Bestellen

De Broodbode bezorgt in Enschede, Deventer en Hengelo van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur. Je kunt bestellingen die moeten worden bezorgd op de volgende wijze doen:

  • Bij voorkeur ontvangen we je bestelling online via onze website. Zorg wel dat je browser geupdatet is, oudere versies van Explorer werken slecht samen met onze website. Contoleer altijd of je een bevestigingsmail hebt ontvangen van je bestelling. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan ten aller tijde contact met ons op.

Bestellingen die voor 13.00 uur geleverd moeten worden, graag voor 10:00 uur doorgeven. We houden er niet van “nee” te verkopen, daarom graag grote bestellingen en vergaderlunches een dag van te voren bestellen.

Je bestelling op een ander tijdstip ontvangen

Voor groepscatering en/of vergaderlunches is het in overleg mogelijk buiten de reguliere bezorgtijden te bezorgen. De bestelling moet wel ten minste € 50,00 bedragen. Avondbestellingen bezorgen wij tussen 16 en 17 uur.

Je bestelling in het weekend ontvangen

De Broodbode is op zaterdag geopend. Bezorgingen op zaterdag is mogelijk als je bestelling een dag van te voren bij ons bekend is en de bestelling ten minste € 50,00 bedraagt. Op zondag is de Broodbode gesloten, bezorgingen zijn dan ook niet mogelijk.

Bezorgen

Een lunchbezorgservice lekker gesmeerd laten functioneren is moeilijker dan broodjes smeren. Iedereen wil rond 12 uur lunchen en dan moeten de broodjes ook op tafel staan. Wij begrijpen dat. Een pauze duurt vaak maar een half uur.  Maar, dat we een kwartiertje later kunnen komen aanrijden kan maar zo gebeuren als de bezorger bij het vorige adres is opgehouden. Als je persé op een bepaald tijdstip de broodjes wil nuttigen…. hanteer dit tijdstip dan niet als levertijd.  Hou dan een half uur eerder aan. Ook op tijd de bestelling plaatsen (min. 2 uur voor aflevering) is een must om op tijd bezorgd te krijgen.

Onze bezorgdienst is mensenwerk en overmachtsituaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Wij willen benadrukken dat onze bezorgservice een gratis dienst is waar geen rechten op verhaald kunnen worden.   De Broodbode kan niet (financieel) aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.

Bezorglocaties en bezorgkosten

De Broodbode bezorgt binnen de stadsgrens van Enschede, Almelo, Deventer en Hengelo. Bezorgkosten van bestellingen onder de € 20,00 bedragen €3,50. Bestellingen groter dan € 20,00 worden binnen Enschede, Deventer en Hengelo gratis bezorgt.

Bezorging buiten ons bezorggebied

Bezorging buiten de stadsgrenzen van Enschede, Almelo, Deventer en Hengelo is alleen mogelijk als we voor 11.00 uur of na 13.00 uur kunnen bezorgen. Leveringen buiten deze steden dienen tenminste ter grote te zijn van €50,00 exclusief bezorgkosten. De kosten voor bezorging hiervan bedragen € 0,70 per kilometer vanaf de stadsgrens tot aan het afleveradres en retour. Wij bezorgen tot 10 kilometer vanaf de grens van ons verzorgingsgebied. U dient zelf zorg te dragen voor het retourneren van de eventuele emballagegoederen. Bestellingen die buiten de bezorggebieden bezorgt moeten worden dienen wel een dag van te voren bij ons bekend te zijn.

Betaalwijze

Leveringen dienen contant met de bezorger te worden afgerekend. Voor bedrijven en groepscatering is het mogelijk de betaling per bank te voldoen. Bestellingen die op rekening moeten worden gezet kunnen alleen online via onze website besteld worden. Dit, omdat onze debiteurenadministratie gekoppeld is aan onze website. Wij sturen dan binnen 2 weken na de levering een factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.