Veel gestelde vragen

Ik ben zwanger, zijn al jullie kazen gemaakt met gepasteuriseerde melk?

Ja, al onze kaassoorten zijn gemaakt met gepasteuriseerde melk.

Ik heb een allergie, kan ik alles uit jullie assortiment eten?

Check onze allergenenlijst! De meest voorkomende allergenen zijn hierin per product beschreven.

Ik wil graag afvallen, kan de Broodbode geen koolhydraat arm brood opnemen in het assortiment?

Koolhydraat-arm brood vinden wij nogal misleidend. Het koolhydraat rijke meel wordt meestal vervangen voor sojameel, deze bevat minder koolhydraten. Naast dat de productie van soja een nogal negatief imago heeft (ontbossing en genetische manipulatie) wordt voor het alternatieve meel erg veel ingrediënten toegevoegd om de smaak te verbeteren, waaronder vetten. Daardoor bevat koolhydraat-arm brood vaak meer calorieën dan gewoon brood.

Ik wil graag afvallen, kan dat met een lunch van de Broodbode?

We willen graag dat je lekker kunt blijven genieten van een Broodbodelunch daarom de volgende tips als je op dieet bent:

We kunnen je bestelde broodje halveren, zodat je later de andere helft kunt opeten. Hiermee spreid je de energie-opname en verbrand je de koolhydraten en vetten gelijkmatig.

Kies voor speltbrood. Speltbrood heeft de mooie eigenschap dat de koolhydraten er van langzaam worden opgenomen door het lichaam. Hiermee voorkom je dat je snel weer honger krijgt. Het geeft dus langer een verzadigd gevoel.

Misschien iets minder lekker maar wel een stuk verantwoorder: geen of minder saus/spread op je broodje! Alle andere ingredienten zijn zo lekker dat je de saus vaak niet eens mist.

Neem eens wat vaker een lekkere salade! De broodbode heeft 4 heerlijke salades die moet je eens geproefd hebben!

Ik wil graag een lunch van de Broodbode cadeau geven!

Dat kan! Bij al onze vestigingen kun je onze lunchbon kopen. Deze zijn verkrijgbaar in de waardes: Broodje Naar Keuze (€6,50), €10, €15, en €20  en in te wisselen bij alle Broodbode vestigingen.

Kan de Broodbode mijn lunch bezorgen?

Jazeker, alleen niet op zondag! Wil je op zaterdag een lunch laten bezorgen dan moet deze tenminste €50,00 bedragen en minimaal een dag van te voren bij ons bekend zijn. Als je de lunch van maandag t/m vrijdag thuis of op de zaak wil ontvangen moet deze voor 11 uur bij ons zijn geplaatst. Bestellingen om te bezorgen kunnen alleen online via deze website worden geplaatst. We bezorgen alleen binnen de postcodegebieden van onze vestigingsplaatsen en vanaf € 20,00. Meer informatie over lunch bezorgen vind je op onze infopagina.

Kan ik aanstaande zondag lunchen bij de Broodbode ?

De meeste vestigingen van de Broodbode zijn op zondag gesloten, maar je bent op zondag van harte welkom bij de Broodbode in Haaksbergen en in Ootmarsum.

Wanneer komt er een Broodbode in mijn stad ?

Er zijn inmiddels al meer dan 10 vestigingen van de Broodbode in Oost-Nederland. De Broodbode groeit met behulp van enthousiaste en kundige franchisers. Wil jij ook franchiser worden van de Broodbode? Lees hier meer over de voorwaarden en mogelijkheden.