Lunchroom Broodbode Hengelo Meijersweg

In Hengelo vind je 2 vestigingen van de Broodbode, één ervan is gevestigd aan de Meijersweg 13 op de Esrein . We bezorgen vanuit deze locatie onze belegde broodjes in Hengelo, Delden en Borne. Deze lunchroom heeft ook een gezellige zitgelegenheid en de mogelijkheid om je belegde broodjes af te halen.

Broodjes of je complete lunch laten bezorgen in Hengelo

Voor bedrijven en particulieren is het mogelijk je broodjes of lunch te laten bezorgen in Hengelo. Bestellen van je broodjes of lunch is heel makkelijk. Woon of werk je in de Gemeente Hengelo? Plaats je bestelling dan via deze website. Als je vandaag voor 11 uur gaat bestellen, krijg je de lunch of broodjes vandaag nog thuisbezorgd in Hengelo.

Ontbijt bezorgen in Hengelo

Wil je met de medewerkers van je bedrijf de dag starten met een lekker ontbijt? Wij kunnen dit verzorgen en bezorgen. Ons ontbijtarrangement is mogelijk vanaf minimaal 10 personen en kost € 15,00 pp. Informeer over de voorwaarden en mogelijkheden per e-mail [email protected]

Contactgegevens:
Broodbode Hengelo Meijersweg
Meijersweg 13
7553 AX Hengelo
074 – 7501985
[email protected]

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 10:00-15:00

Bezorgtijden:
Helaas bezorgen wij niet meer standaard op zaterdag. Bezorgen op zaterdag is alleen mogelijk als wij de bestelling een dag van te voren hebben ontvangen en de bestelling tenminste € 60,00 bedraagt.

Maandag t/m vrijdag: 11:00-14:00
Bestellingen kunnen tot 11:00 uur worden geplaatst

Op zoek naar het menu voor onze lunchroom?