Lunchroom
Broodbode
Deventer

De leukste plek om te genieten van je lunch in Deventer

Op bedrijvenpark Kloosterlanden in Deventer vind je de vernieuwde lunchroom van de Broodbode. De lunchroom aan de Keulenstraat 10 heeft een complete make-over ondergaan en kan niet wachten om haar deuren nu weer te openen.

Op een steenworpafstand van de A1 haal jij jouw gezonde smoothie to go en kan je weer je vertrouwde broodjes bestellen. Met ruime parkeergelegenheid naast de deur, een gezellig restaurant en een zonnig terras maak jij jouw lunchmoment compleet. Kom snel naar Broodbode Deventer om de lekkerste belegde broodjes te bestellen of voor onze salades, koffie & smoothies!

Laat je complete lunch of broodjes bezorgen in Deventer

Zin in een lekker vers bereid broodje of gezonde lunch, maar kan je de deur eigenlijk niet uit? Laat nu je lunch bezorgen in Deventer! Voor 11 uur besteld is vanmiddag nog je lunch thuisbezorgd in de Gemeente Deventer. Wij bezorgen de lekkerste broodjes gewoon thuis of op je werk.

Zakelijke lunch bestellen of je belegde broodjes laten bezorgen? Je lunch bestellen is zo geregeld. Plaats je bestelling makkelijk via onze website en geniet van onze broodjes, smoothies en veel meer!

Broodjes of je complete lunch laten bezorgen in Deventer

Voor bedrijven en particulieren is het mogelijk je broodjes of lunch te laten bezorgen in Deventer. Bestellen van je broodjes of lunch is heel makkelijk. Woon of werk je in de Gemeente Deventer? Plaats je bestelling dan via deze website. Als je vandaag voor 11 uur gaat bestellen, krijg je de lunch of broodjes vandaag nog thuisbezorgd in Deventer.