Broodbodes Moederdag Brunch

Wil jij je moeder dit jaar verrassen met een verrukkelijke brunch? De Broodbode brunch is, zoals je van ons gewend bent, kakelvers en superlekker! Deze bestaat uit:

  • 2 halve broodjes naar keuze belegd met: Zalmtartaar, Tonijn, Carpaccio, Roastbeef, Toscaanse kip, Brie, Mozzarella, Muhammara of Oude Kaas (2 keuzes per brunch mogelijk)
  • Vers geperste sinaasappelsap
  • Fruitsalade
  • Huisgemaakte Granola
  • Yoghurt
  • Bastogne Cheesecake
  • Kaart met evt persoonlijke tekst.

Deze brunch kost: €15,00 pp

De brunch kun je online bestellen bij de Broodbode vestiging in jouw stad(Enschede en Hengelo hebben het maximum bereikt, bestellen is daar niet meer mogelijk). De brunch vind je in het bestelformulier onder de “weekspecial”. Bestellingen kunnen tot en met vrijdag 8 mei, 14 uur worden ingevoerd. Leverdatum op zondag 10 mei kan niet worden ingevoerd, voer als leverdatum vrijdag 8 mei in met als tijdstip “anders”. Wij zorgen dan dat deze zondag 10 mei wordt bezorgd. 

De brunch bezorgen wij op Moederdag tussen 10 en 12 uur. Wij kunnen helaas geen voorkeurstijd aannemen. Wil je de brunch op een specifiek tijdstip ontvangen dan kan je de brunch eventueel vanaf 9:00 uur afhalen (vermeld dit bij je bestelling) 

Online bestellen

In het menu bovenaan deze pagina kan je de pagina “bestellen” in jouw woonplaats aanklikken. Voer de postcode in waar de lunch moet worden bezorgd. Voer bij de weekspecial het aantal brunches in. Voer deze in onder het broodsoort “wit”, wij zullen diverse broodsoorten aanbieden, dit heeft dus geen invloed op het soort brood dat je zult ontvangen. 

Gebruik het opmerkingenveld om aan te geven of je de bestelling wil laten bezorgen of zelf wil afhalen. Vul in het opmerkingenveld ook in waar je de 2 broodjes mee wil laten beleggen. Geef ook aan of je speciale dieetwensen hebt. Als je een persoonlijke tekst op de bijgevoegde kaart wil, laat dan in dit opmerkingenveld weten welke tekst op kaart moet worden geschreven.  

Voer vervolgens de gegevens in waar de lunch moet worden afgeleverd en reken je bestelling af met Ideal. Je bestelling is geplaatst. Controleer of je een bevestigingsmail hebt ontvangen!

Fijne Moederdag!