Lees dit bericht goed door, we hebben aangepaste bezorgvoorwaarden!!

Het motto van de Broodbode  is: “de lekkerste lunch, op tijd bezorgd op je werk!” Helaas lukt het door toenemende drukte niet altijd op tijd te bezorgen, wij vinden dat vervelend, want we weten hoe belangrijk het is dat je op tijd kunt eten, vooral als je nog een volle agenda hebt.

Crazy Friday

In de regel lukt het ons voor 12:30 uur te bezorgen als je lunch dezelfde dag voor 10 uur is besteld. Maar momenteel lukt dat steeds minder goed op vrijdag. Op deze dag groeit het aantal bezorg bestellingen tot boven de 100 bezorgingen. Je kunt je voorstellen dat het soms gekkenwerk is als je weet dat iedereen dan ook graag rond 12 uur bezorgd wil krijgen.  Van de 100 bestellingen komt gemiddeld de helft tussen 9:30 en 10:15 binnen.

Voor 9:30 uur bestellen

Het zou enorm schelen als we het gros van de bestellingen voor 9:30 uur binnen hebben, je mag de bestelling natuurlijk ook een dag van te voren doen (nog beter!!).  Qua bereidingstijd, coördinatie en bezorgen hebben we dan meer ruimte het op tijd klaar te krijgen en te  bezorgen.

Website

Eerder of een dag van te voren je bestelling plaatsen is een deel van de oplossing.  Intern doen wij er ook alles aan om het qua bezorgauto’s en medewerkers goed te regelen.  Vanaf nu zullen we ook via de website het binnenlopen van de bestellingen proberen te doseren. Het kan dus gebeuren dat we bij te grote drukte onze bestelportal (tijdelijk) sluiten.  Het plaatsen van een bestelling is dan niet mogelijk. Zorg daarom dat je bestelling al vroeg in de ochtend bij ons binnen is…. Hiermee voorkom je dat je een gesloten portal aantreft en niet kunt bestellen.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben, wij beantwoorden ze graag via  info@broodbode.nl .

Alvast bedankt voor je medewerking!