Welkom bij de Broodbode

De Broodbode is een lunch- en cateringbedrijf dat inmiddels actief is met meer dan 10 vestigingen in het Oosten van het land. Naast bezorging van lunches aan bedrijven en particulieren is het ook mogelijk om bij ons, in één van onze vestigingen, te komen lunchen of je broodjes af te halen. Onze lunchzaken zijn huiselijk ingericht waar iedereen zich thuis voelt. We laten bij de Broodbode graag zien hoe we alles maken, we hebben daarom een open keuken en vertellen graag hoe we onze produkten maken.

Alles huisgemaakt

Onze slogan is: “Huisgemaakt brood belegd met kakelverse ingrediënten!” Homemade zit in ons DNA. We kopen bijna niets kant en klaar in, we vinden eigenlijk altijd dat als je iets zelf maakt dat het veel beter smaakt. Industrieel vervaardigde producten bevatten naar onze mening vaak te veel zout en conserveringsmiddelen. Onze patisserie, smoothies, salades en spreads worden dagelijks in elke vestiging, vers gemaakt. We maken ook zelf ons brood. Daarvoor hebben we in Enschede, Zutphen en Deventer deegkeukens ingericht. In deze keukens maken we het deeg voor ons brood voor alle vestigingen. We maken 3 soorten deeg en gebruiken uitsluitend biologisch zuurdesem om het brood te laten rijzen. Bio-desem vereist meer rijstijd en een intensievere verwerkingswijze maar levert een uitzonderlijk mooi en smaakvol product op. Ons deeg wordt gekoeld naar de vestigingen gebracht waar het ‘s morgens wordt gebakken.

Kom snel langs bij één van onze vestigingen of bestel online jouw lunch. Wij bezorgen deze dan tot aan je voordeur zodat jij vandaag deze niet uit hoeft!!

Eet Smakelijk! 

 

2017 Broodbode Haverstraatpassage Enschede
2018 Broodbode Brinkstraat Enschede
Over ons
2018 Restyle Broodbode Haverstraatpassage Enschede
2018 Team Broodbode Enschede