Welkom bij de Broodbode

Na vele jaren in de horeca gewerkt te hebben… en een hoofd boordevol ideeën besloten we in 2009 voor ons zelf te beginnen. Brood bakken was inmiddels een uit de hand gegroeide hobby. Met een kleine 2e hands deegkneder en een vloeroven vanuit onze omgebouwde schuur besloten we dagelijks brood te gaan bakken, te beleggen en te bezorgen bij bedrijven. Het bleek een schot in de roos. Na 15 maanden was de Broodbode uit de schuur gegroeid…en namen we de stap de winkelruimte aan de Brinkstraat 292 te gaan huren. Op deze plek hebben we ons kunnen ontwikkelen tot wie we nu zijn…. een ambachtelijke lunchbedrijf met 4 vestigingen met eerlijke producten, gemaakt door mensen die elke dag weer met passie en plezier klaar staan voor iedereen die zin heeft in een lekker broodje!

De passie begint bij het brood…

Het lekkerste brood komt van de warme bakker… dat vinden wij van de Broodbode ook. Daarom stoppen we de meeste tijd in het zelf maken van ons brood. Op de meest ambachtelijke wijze en met de allerbeste grondstoffen. In onze steenoven bakken we de ciabatta’s en focaccia’s die we vervolgens beleggen met de beste ingrediënten. Altijd dagvers en huisgemaakt!!

jij bestelt… wij doen de rest

In onze lunchkeuken, waar je overigens alle werkzaamheden nauwkeurig kunt aanschouwen, beleggen we elk broodje pas als deze besteld is. Een broodje voor onderweg of een broodje om op te eten in onze lunchkeuken. Ook bezorgen we ons belegde brood aan bedrijven en particulieren. Apart belegde broodjes voor de medewerkers of complete lunches met verse vruchtensappen en (karne)melk voor besprekingen en/of ontvangsten. We presenteren het brood dan mooi doorgesneden in representatieve manden en de dranken in mooie glazen flessen eventueel voorafgaand met een van onze huisgemaakte soepen. Hiermee nemen we feitelijk al je lunchzorgen uit handen.

Iedereen heeft recht op een lekker broodje!

Vegetarisch, biologisch, halal, glutenvrij, lactosevrij, gistvrij! Wat je dieet ook is…. ook voor jou doen we ons stinkende best een lekker en uniek broodje op tafel te zetten. Ons brood wordt met biologisch desem gemaakt en is dus vrij van gist. We maken voor onze gasten met een glutenallergie sinds kort ook ons eigen glutenvrije brood. Als je ons je speciale (dieet)wensen een dag van te voren laat weten dan zorgen wij dat jij ook van een heerlijk broodje kunt genieten.

Eet smakelijk!