Welkom bij de Broodbode

Vanuit een kleine bedrijfsruimte aan huis in Enschede is de Broodbode in 2009 gestart met de bezorging van onderscheidende, huisgemaakte lunches aan bedrijven. De hoge kwaliteit wordt voor een groot gedeelte bepaald door het huisgemaakte brood. Het brood wordt gemaakt met de beste ingrediënten waaronder biologisch desem. Bio-desem vereist meer rijstijd en een intensievere verwerkingswijze maar levert een uitzonderlijk mooi en smaakvol product op. Deze kwaliteit in combinatie met de verrassende beleggingen, verse huisgemaakte sappen en accurate bezorgdienst bleek een schot in de roos. Al snel was de mini-bakkerij aan huis te klein en werd na 15 maanden (2010) uitgeweken naar een pand met afhaal- en zitgelegenheid aan de Brinkstraat 290 in Enschede. Vanaf deze plek heeft de naam “de Broodbode” heel Twente veroverd en vind je de Broodbode inmiddels ook in Salland en Gelderland. Met 9 vestigingen heeft de Broodbode een verzorgingsgebied met meer dan 800.000 potentiële klanten.

Naast een verrukkelijke lunch vindt de Broodbode een vriendelijke prijs, snelheid en tiptop service ook erg belangrijk. In onze lunchrooms hanteren we “ouderwetse” tafelservice met een lach en hebben we gastvrijheid hoog in het vaandel. Lunchen bij de Broodbode is altijd een leuke belevenis. In welke vestiging je ook komt, er is altijd een gezellige drukte. Elk pand waar een Broodbode is gevestigd heeft een bijzonder “verhaal”. Zo tref je een aantal vestigingen op plekken waar je nooit een hippe lunchroom zou verwachten en vallen panden van een aantal vestigingen onder monumentaal toezicht.   

De Broodbode is inmiddels een franchiseformule geworden. Uitbreiding naar nieuwe verzorgingsgebieden wordt bij voorkeur gerealiseerd met ambitieuze medewerkers die al geruime tijd werkzaam zijn bij de Broodbode. Heb je een vraag over de Broodbode of over onze producten? Stuur ons dan een email: info@broodbode.nl 

 

2017 Broodbode Haverstraatpassage Enschede
2018 Broodbode Brinkstraat Enschede
2018 Restyle Broodbode Haverstraatpassage Enschede
2018 Team Broodbode Enschede