Welkom bij de Broodbode

De Broodbode is een lunch- en cateringbedrijf dat inmiddels actief is met meer dan 10 vestigingen in het Oosten van het land. Naast bezorging van lunches aan bedrijven en particulieren is het ook mogelijk om bij ons, in één van onze vestigingen, te komen lunchen of je broodjes af te halen. Onze lunchzaken zijn huiselijk ingericht waar iedereen zich thuis voelt. We laten bij de Broodbode graag zien hoe we alles maken, we hebben daarom een open keuken en vertellen graag hoe we onze produkten maken.

Happiness is Homemade!

Onze slogan is: “Huisgemaakt brood belegd met kakelverse ingrediënten!” Homemade zit in ons DNA. We kopen bijna niets kant en klaar in, we vinden eigenlijk altijd dat als je iets zelf maakt dat het veel beter smaakt. Industrieel vervaardigde producten bevatten naar onze mening vaak te veel zout en conserveringsmiddelen. Onze patisserie, smoothies, salades en spreads worden dagelijks in elke vestiging, vers gemaakt.

Het lekkerste brood maak je zelf

Toen we in 2009 waren gestart met de Broodbode waren we ook zo eigenwijs om zelf ons brood te gaan maken. Waar dit voor veel andere broodjeszaken een brug te ver was maakten wij er onze passie van. We maken onze focaccia’s en ciabatta’s zelf op de meest traditionele wijze en daar zijn we trots op. In Enschede en Zutphen wordt het deeg voor alle Broodbode vestigingen gemaakt. We maken 3 soorten deeg en gebruiken uitsluitend biologisch zuurdesem om het deeg te laten rijzen. Ons deeg wordt gekoeld naar de vestigingen gebracht waar het ‘s morgens wordt gebakken tot de lekkerste Focaccia’s en Ciabatta’s.

Laat je lunch bezorgen door de Broodbode

Onze naam verraad het al, bezorgen van belegde broodjes kunnen wij als de beste! Waar de meeste lunchzaken later zijn begonnen met bezorgen als extra service, zijn wij begonnen als bezorgdienst en zijn we daarna pas begonnen met onze lunchrooms. Bezorgen is voor ons geen bijzaak maar heeft de allerhoogste prioriteit. Onze broodjes op tijd en door een vriendelijke bezorger laten afleveren is voor ons de gewoonste zaak. Broodjes bestellen kan heel eenvoudig via onze website. Kies je aflevertijdstip en wij regelen de rest!

Heb je lekkere trek gekregen? Waar wacht je nog op? Bestel snel online of kom langs bij één van onze vestigingen en geniet van de lekkerste broodjes, salades en smoothies!

Eet Smakelijk!