Spelregels voor bezorging

  1. Bestel op tijd: Wij doen ons best bestellingen op tijd te bezorgen, echter het helpt ons enorm dat we de bestelling ook op tijd hebben ontvangen. Op tijd betekend voor ons minimaal 2 tot 2,5 uur voor gewenst aflevertijdstip. Vooral op vrijdagen en donderdagen hanteren wij deze besteltijden strikt , omdat het anders voor ons qua coördinatie, bereiding en bezorging niet meer is te handelen.Indien wij op hele drukke dagen geen bestellingen meer kunnen verwerken, kan het voorkomen dat wij onze bestelportal tijdelijk sluiten. Dit piekmoment doet zich meestal voor tussen 9:45 uur en 10:30 … probeer daarom zoveel mogelijk voor deze tijd je bestelling te plaatsen. Een dag van te voren is natuurlijk nog beter!
  2. Zaterdagen bezorgen wij niet. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelling een dag van te voren hebben ontvangen en de bestelling minimaal € 60,00 bedraagt.
  3. Grote bestelling: We houden er niet van “nee” te verkopen, daarom graag grote bestellingen en vergaderlunches een dag van te voren bestellen.
  4. Bezorgkosten: Minimale afname voor bezorging € 15,00 bezorgkosten: € 3,50. Bestellingen vanaf  € 20,00 worden gratis bezorgd.
  5. Bezorgadressen: alleen binnen de stadsgrens Almelo, Oldenzaal, Enschede, Deventer of Hengelo. Buiten deze plaatsen hanteren we aangepaste leverings voorwaarden. Deze zijn beschreven in onze levervoorwaarden.
  6. Bezorgtijden: Ma t/m Vrij: 11:00 tot 13:00 uur. Na 13 uur is het niet meer mogelijk een bestelling te bezorgen.
  7. Je bestelling op een ander tijdstip ontvangen? lees onze levervoorwaarden.