Toeslag Plastic Wegwerpverpakking

Vanaf 1 juli 2023 zijn wij verplicht een toeslag in rekening te brengen als je bij ons iets koopt dat in plastic wegwerpverpakking is verpakt. Wij zullen voor alle plastic houdende verpakkingen een toeslag rekenen van € 0,10.

De regelgeving is bedoeld om het gebruik van duurzame herbruikbare verpakkingen te stimuleren. Als je als consument hier voor kiest vervalt uiteraard de plastic toeslag.

Wil je niet betalen voor de plastic verpakking? Neem dan zelf een herbruikbare verpakking mee naar de Broodbode, wij zullen je gekochte product hierin verpakken. Voorwaarde voor zelf meegenomen verpakkingen zijn dat deze geschikt, schoon en goed afsluitbaar moeten zijn. Ook moet de inhoudsmaat overeenkomen met onze portionering.

Herbruikbare verpakking van de Broodbode

Wij bieden een aantal herbruikbare verpakkingen aan. Voor een eenmalige meerprijs krijg je een duurzame verpakking die vaker te gebruiken is. Ook hiervoor geldt; wil je deze hergebruiken? Zorg dan dat deze schoon is en op onze vestiging aanwezig is als je jouw bestelling plaatst.