Workshop Broodbakken

Altijd al willen weten hoe je zelf een lekker brood kunt maken? Doe dan mee met onze workshop brood bakken. Deze worden gegeven in Enschede aan de Brinkstraat. In onze workshop laten we de deelnemers stap voor stap kennis maken met de essentiële bereidingfasen van brood: het kneden, rijzen en het bakken. Uiteraard worden deze stappen onderbouwd met toegankelijke theoretische informatie. Onze workshop is leerzaam, lekker maar vooral ook heel erg gezellig!!

De workshop bestaat uit de volgende 3 elementen:

  • Handmatig kneden, opbollen, rijzen en bakken van een groot speltbrood
  • Focaccia met diverse ingrediënten.
  • Maken van vlechtbrood

Programma

Vanaf 18 uur heten we je welkom met koffie en thee en iets lekkers er bij. Daarna, rond 18:30 gaan we aan de slag met het kneden. Vanaf 21 uur zijn we klaar met het meest actieve deel van de avond en gaan we al het brood bakken en drinken we intussen een drankje en proeven we alvast wat vers gebakken brood. Rond 22 uur zal het brood gebakken zijn en nemen we afscheid van elkaar. Uiteraard neemt iedereen z’n zelf gebakken brood mee naar huis.

Groepsarrangement

Helaas is het niet meer mogelijk een workshop vanuit je organisatie of bedrijf bij ons te boeken. De ruimte binnen ons bedrijf is in de loop der tijd te krap geworden om bedrijfsworkshops te verzorgen. Door de toenemende drukte moeten wij ons beperken tot 4 data per jaar die wij van te voren inplannen en waar deelnemers zich individueel en als groep (max 6 personen) voor kunnen opgeven.

Data

De open workshops voor het najaar van 2018 zullen worden gegeven op de volgende data:

Voor beide data aanvang 18 uur Brinkstraat 290b Enschede

  • Vrijdag 5 oktober
  • Vrijdag 16 november (helaas, deze workshop is inmiddels volgeboekt)

Kosten

  • kosten voor een Open Workshop Enschede:  € 39,50
    Inclusief drinken, hapje, 3 soorten zelf gemaakt brood.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een email naar: bob@broodbode.nl