Workshop Broodbakken

Altijd al willen weten hoe je zelf een lekker brood kunt maken? Doe dan mee met onze workshop brood bakken. Deze worden gegeven in Enschede, Almelo en Deventer. In onze workshop laten we de deelnemers stap voor stap kennis maken met de essentiële bereidingsfasen van brood: het kneden, rijzen en het bakken. Uiteraard worden deze stappen onderbouwd met toegankelijke theoretische informatie. Onze workshop is leerzaam, lekker maar vooral ook heel erg gezellig!!

De workshop bestaat uit de volgende 3 elementen:

  • Handmatig kneden, opbollen, rijzen en bakken van een groot speltbrood
  • Focaccia met diverse ingrediënten.
  • Maken van vlechtbrood

Programma

Vanaf 18 uur heten we je welkom met koffie en thee en iets lekkers er bij. Daarna, rond 18:30 gaan we aan de slag met het kneden. Vanaf 21 uur zijn we klaar met het meest actieve deel van de avond en gaan we al het brood bakken en drinken we intussen een drankje en proeven we alvast wat vers gebakken brood. Rond 22 uur zal het brood gebakken zijn en nemen we afscheid van elkaar. Uiteraard neemt iedereen z’n zelf gebakken brood mee naar huis.

Laatste kans, want we gaan stoppen met de workshops!

Ik vind dat wat je doet dat je dat 100% goed moet doen en met 100% toewijding. Dat geldt ook voor onze workshops. Al 8 jaar lang zijn deze razend populair en altijd in een mum van tijd uitverkocht. Het plannen, organiseren en begeleiden van een workshop is intensief, dat valt niet altijd mee als je ook nog een heel bedrijf te runnen hebt. Daarom vind ik dat het mooi is geweest, want ik wil het voor zijn dat ik ongeïnspireerd en met tegenzin een workshop ga organiseren. Ik ga vooral het enthousiasme van de deelnemers missen, de “wow’s” en hi-five’s als een prachtig brood uit de oven wordt gehaald is het leukste wat er is. Bedankt aan allen die afgelopen jaren de workshop hebben gevolgd en hopelijk tot snel!! Groet, Bob van der Velde 

Workshops 2020 Enschede & Almelo:

De laatste workshops zullen worden gegeven op de volgende data:

  • Vrijdag 7 februari Brinkstraat Enschede  Deze workshop is volgeboekt
  • Vrijdag 14 februari Grotestraat Almelo  Deze workshop is volgeboekt
  • Vrijdag 20 maart Brinkstraat Enschede  Deze workshop is volgeboekt
  • Vrijdag 27 maart Grotestraat Almelo  Deze workshop is volgeboekt
  • Vrijdag 29 mei Brinkstraat Enschede  Deze workshop is volgeboekt
  • Vrijdag 24 april Grotestraat Almelo

Voor alle data aanvang 18 uur!!

 

Kosten workshop:

  • kosten voor de Workshop:  € 39,50 inclusief consumpties.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een email naar: bob@broodbode.nl