Lunchroom Broodbode Almelo

Lunch Almelo: Broodbode Almelo vind je aan de Grotestraat 9. We hebben hier een gezellig terras en binnen hebben we 60 zitplaatsen voor iedereen die zin heeft in een lekker broodje, een heerlijke kop koffie of thee of een supergezonde huisgemaakte smoothie.

Broodjes of je complete lunch laten bezorgen in Almelo

Let op!!:  Vanaf 13/9 zal de verkeersoverlast door wegwerkzaamheden in Almelo groot zijn. Wij doen extra ons best jouw lunch op tijd te bezorgen maar we hopen op je begrip als we hierdoor later dan gewenste tijd kunnen bezorgen.  

Voor bedrijven en particulieren is het mogelijk je broodjes of lunch te laten bezorgen in Almelo. Bestellen van je broodjes of lunch is heel makkelijk. Woon of werk je in de Gemeente Almelo? Plaats je bestelling dan via deze website. Als je vandaag voor 11 uur gaat bestellen, krijg je de lunch of broodjes vandaag nog thuisbezorgd in Almelo.

Ontbijt bezorgen in Almelo

Wil je met de medewerkers van je bedrijf de dag starten met een lekker ontbijt? Wij kunnen dit verzorgen en bezorgen. Ons ontbijtarrangement is mogelijk vanaf minimaal 10 personen en kost € 15,00 pp. Informeer over de voorwaarden en mogelijkheden per e-mail almelo@broodbode.nl

Contactgegevens:
Broodbode Almelo
Grotestraat 9
0546769024
almelo@broodbode.nl

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 09:00-16:00

Bezorgtijden:
Maandag t/m vrijdag: 11:00-13:00
Bestellingen kunnen tot 11:00 uur worden geplaatst

Op zoek naar het menu voor onze lunchroom?