Lunchroom Broodbode Brinkstraat Enschede

 De leukste plek in Enschede om te genieten van je lunch

De Broodbode heeft in Enschede 3 vestigingen. In de wijk het Hogeland vind je onze gezellige lunchroom aan de Brinkstraat 290. Deze ruim opgezette lunchroom heeft veel zitgelegenheid binnen en zomers een groot terras. Vanuit alle richtingen in Enschede is onze lunchroom aan de Brinkstraat makkelijk te bereiken via de Singel. Broodbode Brinkstraat heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Broodjes of je complete lunch laten bezorgen in Enschede

Voor bedrijven en particulieren is het mogelijk je broodjes of lunch te laten bezorgen in Enschede. Bestellen van je broodjes of lunch is heel makkelijk. Woon of werk je in de Gemeente Enschede? Plaats je bestelling dan via deze website. Als je vandaag voor 11 uur gaat bestellen, krijg je de lunch of broodjes vandaag nog thuisbezorgd in Enschede.

Ontbijt bezorgen in Enschede

Wil je met de medewerkers van je bedrijf de dag starten met een lekker ontbijt? Wij kunnen dit verzorgen en bezorgen. Ons ontbijtarrangement is mogelijk vanaf minimaal 10 personen en kost € 15,00 pp. Informeer over de voorwaarden en mogelijkheden per e-mail [email protected]

 

Contactgegevens:
Brinkstraat 290
7541 AV Enschede

053 – 87 95 635
[email protected]

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 09:00-15:00
Zaterdag: 10:00-15:00

Aangepaste openingstijden:
Ma 8 augustus – Lunchroom/afhaal gesloten
Ma 15 augustus – Lunchroom/afhaal gesloten
Ma 22 augustus – Lunchroom/afhaal gesloten

Bezorgtijden:
Maandag t/m vrijdag: 11:00-13:00

Op zoek naar het menu voor onze lunchroom?