Selecteer een pagina

Voorwaarden leveringen

De Broodbode bezorgt in de volgende plaatsen van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 13 uur:

  • Enschede
  • Hengelo
  • Almelo
  • Oldenzaal
  • Deventer
  • Haaksbergen
  • Zutphen

Wil je een bezorging in een aangrenzende gemeente of plaats neem dan telefonisch contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Bestel online
Bestellingen die je bezorgt wil krijgen kunnen alleen online besteld worden via deze bestelportal. Het is niet mogelijk je bestelling telefonisch te plaatsen. Als je je bestelling wil afhalen dan is het wel mogelijk deze telefonisch te plaatsen.

Bestel op tijd!
Wij doen ons best bestellingen op tijd te bezorgen, maar het helpt enorm als we de bestelling ook op tijd van je hebben ontvangen. Op tijd betekend voor ons minimaal 2 tot 2,5 uur voor gewenst aflevertijdstip. We hebben het soms heel erg druk, als de drukte te groot wordt kan het voorkomen dat we de bestelportal (tijdelijk) sluiten.

Besteltijden bezorging Broodbode:

Voor 9 uur besteld: 11.00 – 11.30 en later
Voor 9.30 uur besteld: 11.30 – 12.00 en later
Voor 10.00 uur besteld: 12.00 – 12.30 en later
Voor 10.30 uur besteld: 12.30 – 13.00 en later
Voor 11 uur besteld : 13.00 – 13.30 uur

Je bestelling op een ander tijdstip ontvangen
Voor groepscatering en/of vergaderlunches is het in overleg mogelijk buiten de reguliere bezorgtijden te bezorgen. De bestelling moet wel ten minste € 50,00 bedragen. Avondbestellingen bezorgen wij tussen 16 en 17 uur.

Je bestelling in het weekend ontvangen
De Broodbode is op zaterdag geopend. Bezorgingen op zaterdag is mogelijk als je bestelling een dag van te voren bij ons bekend is en de bestelling ten minste € 60,00 bedraagt. Op zondag is de Broodbode gesloten, bezorgingen zijn dan ook niet mogelijk.

Urgentie en calamiteiten
Iedereen wil rond 12 uur lunchen en dan moeten de broodjes ook op tafel staan. Wij begrijpen dat. Een pauze duurt vaak maar een half uur.  Maar, dat we een kwartiertje later kunnen komen aanrijden kan maar zo gebeuren als de bezorger bij het vorige adres is opgehouden. Als je persé op een bepaald tijdstip de broodjes wil nuttigen hanteer dit tijdstip dan niet als levertijd.  Hou dan een half uur eerder aan.

Onze bezorgdienst is mensenwerk en overmachtsituaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Wij willen benadrukken dat onze bezorgservice een gratis dienst is waar geen rechten op verhaald kunnen worden.   De Broodbode kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.

Bezorglocaties en bezorgkosten
De Broodbode bezorgt binnen de stadsgrens van waar onze vestigingen zijn gevestigd. Bezorgkosten van bestellingen onder de € 20,00 bedragen €3,50. Bestellingen groter dan € 20,00 worden in de steden van onze vestigingslocaties gratis bezorgt.

Bezorging buiten ons bezorggebied
Bezorging buiten de stadsgrenzen van onze vestigingslocaties is alleen mogelijk als we voor 11.00 uur of na 13.00 uur kunnen bezorgen. Leveringen buiten deze steden dienen tenminste ter grote te zijn van €50,00 exclusief bezorgkosten. De kosten voor bezorging hiervan bedragen € 0,70 per kilometer vanaf de stadsgrens tot aan het afleveradres en retour. Wij bezorgen tot 10 kilometer vanaf de grens van ons verzorgingsgebied. U dient zelf zorg te dragen voor het retourneren van de eventuele emballagegoederen. Bestellingen die buiten de bezorggebieden bezorgt moeten worden dienen wel een dag van te voren bij ons bekend te zijn.

Betaalwijze
Leveringen dienen contant met de bezorger te worden afgerekend of online betalen via IDeal. Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk achteraf de betaling per bank te voldoen. Bestellingen die op rekening moeten worden gezet kunnen alleen online via onze website besteld worden. Dit, omdat onze debiteurenadministratie gekoppeld is aan onze website. Wij sturen dan binnen 2 weken na de levering een factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.