Onze broodjes bestellen, afhalen of laten bezorgen

Alle informatie over onze service en voorwaarden

Broodjes afhalen

Online je lunch bestellen en zelf afhalen is natuurlijk mogelijk bij de Broodbode. Op de bestelpagina’s van elk filiaal kun je aangeven in het menu wat je bestellen wil. Bestel online of geef je bestelling telefonisch door, wij zorgen dan dat jouw verse broodjes op tijd voor je klaar staan. Zakelijk bestellen en afhalen kan natuurlijk ook. Lees hier alle informatie over onze service en voorwaarden.

Broodjes bezorgen

Elke Broodbode heeft zijn eigen bezorggebied, kijk daarvoor bij het filiaal dat het dichtst bij jouw bezorgadres in de buurt komt. Je vindt al onze vestigingen in het hoofdmenu op onze webpagina onder “locaties”. Als er een Broodbode in jouw gemeente gevestigd is, kun je onze broodjes, smoothies en salades aan huis of op de zaak laten bezorgen.

Wij bezorgen onze lunch broodjes, smoothies, salades en brownies in de volgende plaatsen van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 13 uur:

  • Enschede
  • Hengelo
  • Almelo
  • Oldenzaal
  • Ootmarsum
  • Losser
  • Deventer
  • Haaksbergen
  • Zutphen

Wil je een lunch bezorging in een aangrenzende gemeente of plaats neem dan telefonisch contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Bestel online

Bestellingen die je bezorgd wil krijgen kunnen alleen online besteld worden via onze bestelportal. Het is niet mogelijk om een lunch bestelling die wij moeten bezorgen telefonisch te plaatsen. Als je je bestelling wil afhalen dan is het wel mogelijk deze telefonisch te plaatsen.

Bezorgkosten

De Broodbode bezorgt jouw bestelling vanaf € 20,00. De bezorgkosten bedraagt dan € 4,00. Vanaf € 30,00 wordt jouw bestelling gratis bezorgd binnen de stadsgrenzen van de Broodbode.

Bestel op tijd

Wij doen ons best bestellingen op tijd te bezorgen, maar het helpt enorm als we de bestelling ook op tijd van je hebben ontvangen. Op tijd betekent voor ons minimaal 2 tot 2,5 uur voor gewenst aflevertijdstip. We hebben het soms heel erg druk, als de drukte te groot wordt kan het voorkomen dat we de bestelportal (tijdelijk) sluiten. Het is mogelijk tot 11 uur je bestelling te plaatsen voor bezorging. Online worden je diverse tijdsloten aangeboden. Kies het gewenste tijdslot waarbinnen je gewenste aflevertijd valt. 

Je bestelling op een ander tijdstip ontvangen

Voor groepscatering en/of vergaderlunches is het in overleg mogelijk buiten de reguliere bezorgtijden te bezorgen. De bestelling moet wel ten minste € 50,00 bedragen. Avondbestellingen bezorgen wij tussen 15:30 en 16:30 uur.

Je bestelling in het weekend ontvangen

Bezorging van broodjes en vergaderlunches op zaterdag is alleen in overleg mogelijk. De voorwaarden zijn naast dat we voor deze dag een bezorger beschikbaar moeten hebben, dat de bestelling minimaal een dag van te voren bij ons bekend is en de bestelorder tenminste € 50,00 bedraagt. Op zondag is de Broodbode gesloten (m.u.v. de Broodbode Haaksbergen en Ootmarsum), bezorgingen zijn dan helaas niet mogelijk.

Urgentie en calamiteiten

Iedereen wil rond 12 uur lunchen en dan moeten de broodjes ook op tafel staan. Wij begrijpen dat. Een pauze duurt vaak maar een half uur. Maar, dat we een kwartiertje later kunnen komen aanrijden kan maar zo gebeuren als de bezorger bij het vorige adres of onderweg is opgehouden. Als je persé op een bepaald tijdstip de broodjes wil nuttigen hanteer dit tijdstip dan niet als levertijd.  Hou dan een half uur eerder aan.

Onze bezorgdienst is mensenwerk en overmacht situaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Wij willen benadrukken dat onze bezorging een service is waar geen rechten op verhaald kunnen worden. De Broodbode kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.

Bezorging buiten ons bezorggebied

Bezorging buiten de stadsgrenzen van onze vestigingslocaties is alleen mogelijk als we voor 11.00 uur of na 13.00 uur kunnen bezorgen. Leveringen buiten deze steden dienen tenminste ter grootte te zijn van €50,00 exclusief bezorgkosten. De kosten voor bezorging hiervan bedragen € 0,70 per kilometer vanaf de stadsgrens tot aan het afleveradres en retour. Wij bezorgen tot 10 kilometer vanaf de grens van ons verzorgingsgebied. U dient zelf zorg te dragen voor het retourneren van de eventuele emballagegoederen. Bestellingen die buiten de bezorggebieden bezorgd moeten worden dienen wel een dag van te voren bij ons bekend te zijn.

Betaalwijze bezorg bestellingen

Leveringen dienen online betaald te worden via IDeal nadat je de bestelling via onze bestelportal hebt geplaatst. Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk de betaling achteraf per bank te voldoen. Wij sturen dan na de levering een factuur per e-mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.