Kom werken bij de Broodbode!

Niets is zo lekker als de geur van vers gebakken brood, de geur van een vers gezette espresso en de geur van een vers gemaakte Sweet’Nuts die net uit de oven komt. De Broodbode is altijd op zoek naar collega’s die dezelfde passie voor lekker eten en drinken hebben als wij. Natuurlijk om al die lekkere dingen te maken, maar ook om onze gasten te bedienen en onze lunches te bezorgen bij onze klanten.

Op deze plek melden we regelmatig open vacatures van onze 12 vestigingen in Oost Nederland. Staan er even geen vacatures vermeld? Wees vrij om ten aller tijde een open sollicitatie te richten aan de Broodbode waar jij graag zou willen werken. Dat kan via het online sollicitatie formulier of breng je CV even langs bij de vestiging van jouw voorkeur. We zoeken regelmatig bezorgers (rijbewijs B), afwashulpen, keukenhulpen en allround medewerkers.

Bedankt voor je genomen moeite!!

Wil je snel en makkelijk solliciteren op één van de onderstaande vacatures of een open sollicitatie bij ons achter laten? Maak dan gebruik van ons online sollicitatieformulier:

Broodbode Deventer

Bij de Broodbode in Deventer werken is lekker, leuk en heel afwisselend. Je werkt in de horeca, maar wel alleen overdag en niet in het weekend. Genoeg vrije tijd dus om andere leuke dingen te doen. Vanaf 1 september heeft de Broodbode in Deventer een nieuwe eigenaar, deze heeft ambitieuze plannen om Deventer helemaal aan de Broodbode te krijgen! Heb je zin om hier je steentje aan bij te dragen? Solliciteer dan snel!

Broodbode Deventer heeft diverse functies beschikbaar:

 • Allround horecamedewerkers (parttime 16-32 uur pw)
 • Bezorgers (8-12 uur per week)

Allround Horecamedewerker Deventer:

Als allround horecamedewerker voer je alle voorkomende werkzaamheden in onze lunchroom uit. Denk hierbij aan diverse keukenwerkzaamheden zoals lunchbestellingen maken, brood bakken, spreads, salades en zoetwaren maken. Maar ook onze gasten bedienen en natuurlijk aan het einde van de dag opruimen en schoon maken.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Je werktijden liggen tussen 7.00-16.00 uur. Wij proberen in goed overleg, afhankelijk van jouw beschikbaarheid een passend werkschema aan te bieden. We hebben mogelijkheden voor de beschikbaarheid van 16 tot 32 uur per week.

Zie jij het zitten om bij de Broodbode in Deventer aan de slag te gaan? We hopen dan dat jij :

 • Positief bent ingesteld en 100% gemotiveerd bent om een leuke tijd met ons te hebben.
 • Graag je handen uit de mouwen steekt en bereid bent alles te willen leren en te willen doen wat zoal gedaan moet worden in onze lunchroom.
 • Goede communicatieve vaardigheden hebt en klantgericht kunt handelen.
 • Niet snel in de stress raakt en een Superpower hebt die boven komt borrelen als het megadruk is.
 • Kortom:  Jij die strijder bent waarmee we elke dag “de wedstrijd” gaan winnen!!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en een job bij de Broodbode in Deventer is jou op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatie, liefst met CV per e-mail naar: [email protected]

Bezorger voor Deventer:

  Als bezorger van de Broodbode bezorg je de lunchbestellingen van onze klanten tussen 11 en 13 uur in Deventer met één van onze bezorgauto’s. Afhankelijk van je beschikbaarheid is het een functie voor 8 tot 12 uur per week

  • Je bent representatief en accuraat. Je kunt goed omgaan met tijdsdruk en hebt geen fysieke klachten om dit werk goed uit te voeren.
  • Je bent klantvriendelijk en klantgericht.
  • Je hebt voldoende stratenkennis en weet de weg in Deventer goed te vinden.
  • Uiteraard beschik je over een rijbewijs B en heb je al enige jaren rijervaring opgedaan.

  Wij ontvangen je sollicitatie het liefst met motivatie en CV per email. Deze mag je sturen naar: [email protected]

  Logistiek- Bezorger voor Almelo:

  Als bezorger van de Broodbode bezorg je van maandag tot vrijdag de lunchbestellingen van onze klanten tussen 11 en 13 uur in Almelo met één van onze bezorgauto’s. Dat is nog niet alles, deze uitgebreide functie biedt dat je naast de bezorging ook logistieke gerelateerde werkzaamheden verricht. In de ochtend werk jij alle bestellingen die via de computer binnenkomen uit en zet ze op de juiste route. Daarnaast zul je zorg dragen voor de facturering richting onze klanten en sta je ze telefonisch netjes te woord en beantwoord je mails die betrekking hebben op de bezorg bestellingen.

  Ben jij de duizendpoot die wij zoeken!? Functioneer jij goed in een hectische werkomgeving?

  Deze functie is voor 20-25 uur per week, werktijden liggen van maandag tot vrijdag tussen 09:00-14:00 uur.

  • Je bent representatief en accuraat.
  • Je kunt goed omgaan met tijdsdruk en hebt geen fysieke klachten om dit werk goed uit te voeren.
  • Je bent klantvriendelijk en klantgericht.
  • Je hebt voldoende stratenkennis en weet de weg in Almelo goed te vinden.
  • Uiteraard beschik je over een rijbewijs B, bent 25 jaar of ouder en hebt al enige jaren rijervaring opgedaan.
  • Je weet in de basis om te gaan met een computer en bent scherp van geest

   Wij ontvangen je sollicitatie het liefst met motivatie en CV per email. Deze mag je sturen naar: [email protected]

   Broodbode Almelo

   • Allround horecamedewerker voor 28-32 uur

   Werkzaamheden Allround horecamedewerker:

   Allround keukenwerkzaamheden (bestellingen maken, brood bakken, spreads, salades en zoetwaren maken), bediening, kassa, schoonmaak.

   Het betreft een functie van 28-32 uur in de week. Je werktijden liggen tussen 7.00-17.00 uur. Wij proberen in goed overleg een passend werkschema aan te bieden.

   De geschikte kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:

   • Je bent representatief, jouw uitstraling sluit aan op onze doelgroep, je bent communicatief vaardig en klantgericht.
   • Je steekt de handen graag uit de mouwen, in de keuken bij jij in je element. Je bent stressbestendig en een echte teamplayer.
   • Ervaring in de horeca is handig, maar niet noodzakelijk.

   Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw CV + motivatie naar [email protected]