Werken bij de Broodbode is lekker!!

Niets is zo lekker als de geur van vers gebakken brood, de geur van een vers gezette espresso en de geur van een vers gemaakte Sweet’Nuts die net uit de oven komt. De Broodbode is altijd op zoek naar collega’s die dezelfde passie voor lekker eten en drinken hebben als wij. Natuurlijk om al die lekkere dingen te maken, maar ook om onze gasten te bedienen en onze lunches te bezorgen bij onze klanten.

Op deze plek melden we regelmatig open vacatures van onze 10 vestigingen in Oost Nederland. Staan er even geen vacatures vermeld? Wees vrij om ten aller tijde een open sollicitatie te richten aan de Broodbode waar jij graag zou willen werken. Dat kan via het contactformulier of breng je CV even langs bij de vestiging van jouw voorkeur. We zoeken regelmatig bezorgers (rijbewijs B), afwashulpen, keukenhulpen en allround medewerkers.

Bedankt voor je genomen moeite!!

Zutphen

Wij zoeken een nieuwe collega! 

Ben jij enthousiast over onze broodjes en andere producten en wil jij ons gezellige team komen versterken? Ben je flexibel en zoek je een baan die te combineren is met opleiding, gezin of andere werkzaamheden? Kijk dan of onderstaande vacature wat voor je is. 

Medewerker fastservice Broodbode Zutphen:

Allround keukenwerkzaamheden (bestellingen maken, brood bakken, spreads, salades en zoetwaren maken), bediening, kassa, schoonmaak.

Het betreft een functie van 6-16 uur in de week (1-3 dagen) waarbij je flexibel ingezet kan worden van maandag t/m vrijdag. Het gaat in elk geval om de donderdag.

Je werktijden liggen tussen 7.00-17.00 uur. Wij proberen in goed overleg een passend werkschema aan te bieden.

 

De geschikte kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:
Je bent positief, enthousiast, representatief, communicatief vaardig en klantgericht.
Je steekt de handen graag uit de mouwen, in de keuken bij jij in je element. Je bent stressbestendig en een echte teamplayer.
Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de horeca, retail of andere dienstverlenende beroepen. 

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar Marloes Nieuwenhuis, [email protected]

Deventer

Broodbode deventer heeft 3 functies beschikbaar:

 • Allround horecamedewerker voor 20-24 uur
 • Bezorger 8-12 uur
 • Assistent bedrijfsbeheerder 28-32 uur

Werkzaamheden Allround horecamedewerker:

Allround keukenwerkzaamheden (bestellingen maken, brood bakken, spreads, salades en zoetwaren maken), bediening, kassa, schoonmaak.

Het betreft een functie van 20-24 uur in de week waarbij je flexibel ingezet kan worden van maandag t/m vrijdag. Je werktijden liggen tussen 7.00-17.00 uur. Wij proberen in goed overleg een passend werkschema aan te bieden.

De geschikte kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Je bent representatief, jouw uitstraling sluit aan op onze doelgroep, je bent communicatief
  vaardig en klantgericht.
 • Je steekt de handen graag uit de mouwen, in de keuken bij jij in je element. Je bent stressbestendig en een echte teamplayer.
 • Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de horeca, Retail of andere dienstverlenende beroepen

Werkzaamheden Assistent Bedrijfsbeheerder:

Naast het dragen van de verantwoordelijkheid bij afwezigheid van de eigenaar heb je leidinggevende capaciteiten en relevante horeca ervaring. Je stuurt het team aan en je bent stressbestendig. Naast het uitvoeren van je leidingevende taken werk je volop mee Uiteraard  (bestellingen maken, brood bakken, spreads, salades en zoetwaren maken), bediening, kassa, schoonmaak.

Het betreft een functie van 28-32 uur in de week waarbij je flexibel ingezet kan worden van maandag t/m vrijdag. Je werktijden liggen tussen 7.00-17.00 uur. Wij proberen in goed overleg een passend werkschema aan te bieden.

De geschikte kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Je bent representatief, jouw uitstraling sluit aan op onze doelgroep, je bent communicatief
  vaardig en klantgericht.
 • Leiding geven is jouw natuurlijke eigenschap. Je hebt oog voor detail, je legt de lat hoog in elk aspect van je werkzaamheden en beschikt minimaal over MBO werk en denkniveau.
 • Je steekt de handen graag uit de mouwen, in de keuken bij jij in je element. Je bent stressbestendig en een echte teamplayer.
 • Je hebt relevante werkervaring, bij  voorkeur in een leidingevende positie in de horeca, Retail of andere dienstverlenende beroepen

Bezorger:

Als bezorger van de Broodbode bezorg je de lunchbestellingen van onze klanten tussen 11 en 13 uur in Deventer met één van onze bezorgauto’s. Afhankelijk van je beschikbaarheid is het een functie voor 8 tot 12 uur per week

 • Je bent representatief en accuraat. Je kunt goed omgaan met tijdsdruk en hebt geen fysieke klachten om dit werk goed uit te voeren.
 • Je bent klantvriendelijk en klantgericht.
 • Je hebt voldoende stratenkennis en weet de weg in Deventer goed te vinden.
 • Uiteraard beschik je over een rijbewijs B en heb je al enige jaren rijervaring opgedaan. 

Wij ontvangen je sollicitatie het liefst met motivatie en CV per email. Deze mag je sturen naar: [email protected]