Werken bij de Broodbode is lekker!!

Niets is zo lekker als de geur van vers gebakken brood, de geur van een vers gezette espresso en de geur van een vers gemaakte Sweet’Nuts die net uit de oven komt. De Broodbode is altijd op zoek naar collega’s die dezelfde passie voor lekker eten en drinken hebben als wij. Natuurlijk om al die lekkere dingen te maken, maar ook om onze gasten te bedienen en onze lunches te bezorgen bij onze klanten.

Op deze plek melden we regelmatig open vacatures van onze 10 vestigingen in Oost Nederland. Staan er even geen vacatures vermeld? Wees vrij om ten aller tijde een open sollicitatie te richten aan de Broodbode waar jij graag zou willen werken. Dat kan via het contactformulier of breng je CV even langs bij de vestiging van jouw voorkeur. We zoeken regelmatig bezorgers (rijbewijs B), afwashulpen, keukenhulpen en allround medewerkers.

Bedankt voor je genomen moeite!!

 

 

VACATURES VOOR BROODBODE IN
Hengelo, Enschede Kennispark

Bezorger (Enschede Kennispark)

Heb jij altijd al aan de slag willen gaan als bezorger? Je ontmoet nieuwe mensen, krijgt gratis je wekelijkse portie beweging en verdient nog lekker geld ook! Klinkt goed toch?

Wat ga je doen?

Als bezorger rijd je 4 of 5 dagen per week richting alle bedrijven om deze van een Broodbode lunch te voorzien. Je werkdag begint tussen 10 en half 11 in de ochtend met het inpakken van alle bestellingen in de bestelbus. Dan ga je op pad naar alle bedrijven en levert 15 tot 20 verschillende bedrijven op tijd hun lunch. Je bent lekker fysiek bezig, waardoor je naast werken ook direct met je workout bezig bent. Bij een glimlach van de klant ga je weer naar de volgende tot je bestelbus leeg is. Vervolgens rij je terug naar de Broodbode om te kijken of er nog een tweede ronde gemaakt moet worden of dat er nog materiaal opgehaald moet worden bij andere bedrijven. Uiterlijk om 14 uur kan je weer huiswaarts.

Wat zoeken wij in onze bezorgers:

  • Een goed humeur en wat humor.
  • Doorzettingsvermogen: ook bij regen maak jij er een feestje van.
  • Een vriendelijk woord met een grote glimlach voor elke klant.
  • Een rijbewijs B, anders wordt de auto besturen wat lastig.

Wil jij graag buiten werken en actief bezig zijn? Pak nu je kans en solliciteer direct. 

Stuur je motivatie en CV naar niko@broodbode.nl
We zien je graag bij Broodbode Kennispark!

Medewerker 24/32 uur (Hengelo

  • Je bent representatief, communicatief vaardig en klantgericht.
  • Je steekt je handen graag uit de mouwen en in de keuken ben je in je element.
  • Je bent stressbestendig en een echte teamplayer.
  • Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de horeca, retail of andere dienstverlenende beroepen.
  • Je bent inzetbaar voor de functie in Hengelo van maandag t/m zaterdag tussen 8 en 16 uur. Werkdagen en tijden worden in overleg ingepland.

Interesse in werken bij Broodbode Hengelo? Stuur je CV met motivatie naar sonja@broodbode.nl