Werken bij de Broodbode is lekker!!

Niets is zo lekker als de geur van vers gebakken brood, de geur van een vers gezette espresso en de geur van een vers gemaakte Sweet’Nuts die net uit de oven komt. De Broodbode is altijd op zoek naar collega’s die dezelfde passie voor lekker eten en drinken hebben als wij. Natuurlijk om al die lekkere dingen te maken, maar ook om onze gasten te bedienen en onze lunches te bezorgen bij onze klanten.

Op deze plek melden we regelmatig open vacatures van onze 10 vestigingen in Oost Nederland. Staan er even geen vacatures vermeld? Wees vrij om ten aller tijde een open sollicitatie te richten aan de Broodbode waar jij graag zou willen werken. Dat kan via het contactformulier of breng je CV even langs bij de vestiging van jouw voorkeur. We zoeken regelmatig bezorgers (rijbewijs B), afwashulpen, keukenhulpen en allround medewerkers.

Bedankt voor je genomen moeite!!

Broodbode Kennispark, Enschede

Zoekt een:

Allround horecamedewerker(parttime)

Werkzaamheden:
Allround keukenwerkzaamheden (bestellingen maken, brood bakken, spreads, salades en zoetwaren maken), bediening, kassa, schoonmaak.

Het betreft een parttime functie waarbij je flexibel ingezet kan worden van maandag t/m vrijdag. Je werktijden liggen tussen 7.00-16.00 uur. Wij proberen in goed overleg een passend werkschema aan te bieden.

De geschikte kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:
· Je bent representatief, jouw uitstraling sluit aan op onze doelgroep, je bent communicatief
vaardig en klantgericht.
· Je steekt de handen graag uit de mouwen, in de keuken bij jij in je element. Je bent stressbestendig en een echte teamplayer.
· Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de horeca, retail of andere dienstverlenende beroepen
· In het bezit bent van een rijbewijs B om af en toe bij te springen tijdens de bezorgspits

Wij ontvangen je sollicitatie het liefst met motivatie en CV per email. Deze mag je sturen naar: Niko@broodbode.nl.